Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: friday 13.december 2019 - 20:12

Seattle

Seattle: U District

U District er et område ca. 5km nordøst for Downtown og er lett tilgjengelig med buss. Her finner du en rekke kjente institusjoner i Seattle, hvor University of Washington er blant de fremste. Dette universitetet ble grunnlagt i 1861 og universitetsområde ligger i nærheten av det området som blir kalt U District.

U District i Seattle - Foto: Joe Mable ©

U District i Seattle

Foto: Joe Mable ©

Her finner du en rekke billige restauranter, kafeer, butikker, bokhandlere, kunstbutikker, galleri og kino. Med titusenvis av studenter, er dette et pulserende og levende område av Seattle som bør besøkes. I området finner også Burke Museum, som kan vise til utmerkede utstillinger om dinosauruser, fossiler og relikvier fra indianerkulturen. Etter en rundtur i museet, kan du slå deg ned på en lokal kafé og ta deg en kopp kaffe.


Washington Park Arboretum er eldorado for alle planteinteresserte av dere. Her kan man vandre i et mylder av mer enn 5.500 arter, både stedsegne og ikke innfødte arter, som inkluderer eksempler på trær på vestkysten. Kanskje det mest fascinerende ved denne parken er den japanske hagen. Dette er et fargerikt område med flotte og sjeldne planter, benker å hvile seg på og søte, små andedammer som skaper en perfekt ramme.

Mange kommer hit for å observere fugler, padle, fiske eller svømme. Kanskje det beste ved hele parken er at det er gratis inngang. Er været bra, og temperaturene er milde, bør man ta seg tid til en tur i parken.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.8/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.8/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 

Været i dag

Seattle

9°C

 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2019
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima