Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: thursday 13.august 2020 - 23:21

Rock Islands

Rock Islands - spektakulær lekeplass!

Rock Islands er kanskje Palaus mest fantastiske og spektakulære lekeplass på øyriket. Med mer enn 200 smaragdgrønne jungeløyer som popper opp fra havets overflate, skaper dette et unikt område sør for Koror. Øyene er i tillegg omgitt av turkist vann som skaper nærmest en magisk stemning. De av dere som tar en flytur fra Koror til Angaur eller Peleliu, får anledning å se dette vakre naturunderet fra fugleperspektiv.

Rock Islands - Foto: Palau Visitors Authority ©

Rock Islands

Foto: Palau Visitors Authority ©

Verdens siste eventyr
Vannsport er nærmest obligatorisk i disse traktene og liker du å dykke, har du noe å se frem til. De av dere som er dykkerentusiaster, vet nok allerede om dette unike området. Rock Islands blir ofte beskrevet som verdens siste eventyr under vann, og vi må si oss enige. At det meste av dette paradiset nærmest er urørt, bidrar til å skape en enda bedre atmosfære og jomfruelig skjønnhet du sjelden finner andre steder på kloden.

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Maritimt mangfold
Andre gode egenskaper som er blitt Rock Islands til del, er ulike klipper og korallrev som ligger rundt og beskytter området fra den harde sjøen. Dette har skapt et dykkereldorado med et fantastisk maritimt liv. Kanskje har du allerede hørt om Nagemelisveggen, som stikker ca. 300 meter ned i dypet og er spekket med en fargesprakende samling av vegetasjon, koraller og annet liv under havets overflate. Ord blir dessverre fattig i en sådan stund, og vi tror det beste rådet vi kan gi er å planlegge en tur hit selv.

Dykke-eldorado
Dette er stedet for å ha det gøy, oppleve og oppdage nye ting under vann, og ikke minst være med på et eventyr du ikke trodde fantes. At Rock Islands i 1989 ble kåret til verdens beste sted for dykking kommer kanskje ikke som noen overraskelse. Som sagt tidligere, det finnes bare ett eventyr igjen i verden, det heter Rock Islands.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.4/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.4/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2020
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima