Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: thursday 13.august 2020 - 23:21

Surin Beach

Surin Beach - Deilig badeliv!

Surin Beach ligger på vestkysten av Phuket og tilbyr hvite sandstrender krydret med solsenger og parasoller. Vannet er krystallklart og innbyr til bading og snorkling. Aktiviteter som paraseiling, bananbåt og vannski er kjente sydlige aktiviteter som også Surin Beach tilbyr.

Surin Beach - Foto: Star Tour ©

Surin Beach

Foto: Star Tour ©

Surin Beach
Surin Beach er et rolig område av Phuket liggende sør for Bang Tao Beach og nord for mer kjente Kamala Beach. Dette er et populært område på vestkysten av Phuket som har hatt rykte på seg å huse kjendiser. Utvalget av hoteller er variert så det finnes noe for de fleste lommebøker.

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Strandsonen går for å være blant de beste på hele Phuket. Det er en bred og fin strand hvor solsengene og parasollene står på rekke. Her kan man nyte late dager på solsengen, bare avbrutt av en tur i vannet. Vannets klarhet er enestående og innbyr til en dukkert.

Her finner du også restauranter og kafeer som serverer alt fra pizza til thaimat og sjømat. Med kort vei fra stranden til en koselig kafé kan du når solen varmer som verst, finne litt skygge for å nyte forfriskninger.

Shopping er ikke en utbredt aktivitet, men det finnes et fåtall butikker selv om disse på langt nær holder samme nivå som de lenger sør på øya. Er shopping en viktig del av oppholdet, bør man heller velge seg Patong Beach rundt 1 mil lenger sør. Der er utvalget langt større og prisene lavere.

Også nattelivet er av det mer avdempende slaget. Hotellene tilbyr underholdning på kveldene men det er lite med diskotek og nattklubber. Så ønsker du et opphold som innebærer rolige kvelder på terrassen er dette stedet for deg. For de som ønsker raskere puls og nattlige utskeielser må velge andre reisemål.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.5/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 

Været i dag

Surin Beach

27°C

 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2020
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima